Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

AK Partiden CHP'ye cevap gecikmedi

AK Partiden CHP

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal'ın Erdek'e AK Parti döneminde bir çivi çakılmadı, 20 yıl geri gitti” başlıklı açıklamalarına cevap verdi.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal’ın “Erdek’e AK Parti döneminde bir çivi çakılmadı, 20 yıl geri gitti” başlıklı açıklamalarına cevap verdi.
SEVER, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
AK Partinin belediyecilik hizmetlerini eleştiren malum ilçe başkanı, bugün itibari ile CHP’li belediye başkanı malum şahsın 2004-2009 döneminde AK Partili olarak belediye başkanlığı yaptığını çabuk unutmuş olmalı ki bu talihsiz ve seviyesiz açıklamayı yapmıştır.
Malum şahsın belediye başkanlığı döneminde çivi çakılmadığını öne süren malum ilçe başkanı bu dönemdeki belediye hizmetlerini öncelikle nasıl vereceklerini kamuoyuna açıklaması gerekmektedir!!
AK Parti Dünya ve Türkiye gerçeklerine uygun ve başarılı politikalar üreterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak sözünde işaret ettiği gibi, Türkiye hak ettiği noktaya gelecektir ki, birçok alanda bu değişim/gelişim açıkça yaşanmaya başlamıştır.
Erdek Belediyesi’ni 1999 senesinde denk bütçe ve sıfır borçla devralan malum şahıs, 10 sene hiçbir yatırım ve hizmet yapmadan sadece şahsını düşünerek diskotek ve restaurant yaparak mı ilçemize hizmet ettiğini düşünmektedir?
Malum şahıs öncelikle, 80 trilyon borca sokulmuş belediyeyi, belediye başkanlığı makam masası dahil demirbaşları hacizli olarak nasıl bu hale getirerek 2009’da kötü şartlarla teslim ettiğini kamuoyuna açıklamak zorundadır.
Seçim vaatlerinde yer alan 3 ay içersinde tüm Kapıdağ Yarımadasının yollarını asfalt yapma sözü verdiği halde, sadece bir mahalle yolu ve bir mahalle sokağını asfalt yapmıştır. Bu hizmeti bırakınız bir belediye başkanını mahalle muhtarımızda yapabilirdi. Belediye başkanı olarak verdiğiniz sözü öncelikle yerine getirin, getirmediğiniz takdirde mahalle muhtarından ne farkınız kalacak! (sayın muhtarlarımızı elbette ki tenzih ediyorum).
Kurban bayramı öncesi işçilerinin maaşını ödemeyip konser vermek malum şahsın hep önceliği olmuştur. Havai fişekler atmak neyin nesidir? 150 bin lira konser maliyetini işçilerinize maaş olarak ödemiş olsaydınız işte siz o zaman Halkçı Partili olurdunuz. Sizin yapınızda halkı değil kendinizi düşünmek olduğunu bizler zaten biliyoruz.

Ekonomi can çekişiyor diyen malum ilçe başkanına soruyorum. Düne kadar IMF’ye ödenen borç ve faizlerden haberin var mı? IMF’den borç alan bir ülke iken şimdi IMF’ye borç veren bir ülke durumuna geldik.
AK Partinin anti demokratik politikalar uyguladığını ileri süren malum ilçe başkanı Cumhurbaşkanlığı seçiminde neredeydi? Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa Cumhurun seçtiği Cumhurbaşkanı, Milletin Adamı demokratik kurallar içersinde seçildi. Anti demokratik oluşumun bir örneği olan paralel yapı ile dirsek temasında olup ta, siyasi başarılar peşinde koşmak halkçı bir partinin seçmenine ve kendisine ihanet ettiğinin kanıtı değilmi?
CHP’nin hayalindeki dış politika komşu devletlerden mi ibaret? Dünya devleti olmak Güvenlik Konseyi ve Birlemiş Milletlerde söz sahibi olmaktır. Filistin, Myanmar (Arakan), Kosova, Bosna ile Afrika’nın en ücra yerlerindeki devletlerle birlikte olmaktır.
Buradan malum ilçe başkanına sesleniyorum, zamanında genel müdürünüzün, SSK Müdürlüğü zamanındaki hastanelerin durumunu ne çabuk unutup ta, AK Parti döneminde hayalinizde bile göremeyeceğiniz hizmetlerin verildiği hastanelere laf atıyorsunuz?
İmam Hatip Liseleri Türkiye’nin vazgeçilmez gerçeğidir, inkar edilemez, kayıp gençlik istemiyoruz. 12 senelik iktidarı döneminde hiç bir seçimi kaybetmeyerek halkının haklı teveccühüne mahzar olan AK Partimizin seçim zaferleri ortada iken halkımızın CHP’ye seçim sandıklarında 9 kez tokat atmasından nasıl oluyor da hala bıkmadınız?
Kendi oyuna bile sahip çıkamayan bir müdürün iktidara gelerek Türkiye’yi yönetebileceğine nasıl inanırsınız? Halkımız bu tip yöneticilere kesinlikle prim vermez vermeyecektir de.
AK Partinin 2071 yılına kadar planladığı iktidar zaferlerinde, siz hala 2015 yılı hayali içersinde kalarak nasıl iktidar olabileceksiniz?
Siyasi güçlerini şahsi çıkarları için kullanan malum ilçe başkanı ve siyasi uzantıları; dostları ve yakınları mekan ve çay bahçesi işletmeciliği yapmaktan vazgeçmelidir.
Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak tek parti AK Partidir. Türkiye’yi muz devleti olmaktan kurtarıp, ülkemizin dünya devleti olma yolunda başarıyla çalışıyor ve ilerliyoruz.
6 aylık belediye başkanlığı döneminde hangi projeleri hayata geçirdiniz? Eğer Mavi Erdek isimli şirket kurma amacınız, işletmeleri ele geçirmek yandaşlarınıza peşkeş çekmek ise buyurun yapmaya devam edin, Erdek’in vefakar ve cefakar halkını kandırmaya gücünüz yetmeyecektir.
Porsche Cayman Marka aracı, belediye envanterine geçirmeyip şahsi hizmetleriniz için kullanmaya devam eden birinin halkçı olması acaba ne kadar doğru?
Erdek’te evine bir lokma ekmek götüremeyen vatandaşlarımız varken, belediyeye işe gitmeden maaş alan, her masa başında 3 kişinin oturduğu, başkanlık makamında görev verilenlere aylık 4.000 lira maaş ödenen yardımcılarınız bulunurken, sizler öncelikle tüm bunların hesabını halkımıza vereceksiniz.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı